Se taie ceapa marunt(numai cea verde),se pune putina sare pe ea.Spanacul si mararul verde se taie marunt.Ceapa se stoarce in maini si se amesteca cu mararul ,spanacul si cu casul proaspat de oaie.Se adauga si galbenusul de la ou.Apa cu sarea si cu faina incet se amesteca pana se face un aluat sa se poata framanta.Se intinde cu sucitorul cat o patura de taitei,se unge cu ulei peste tot,si se lasa 10 min.,apoi se intinde in maini foarte subtire cat de mare se poate.Se pune compozitia de mai sus din loc in loc peste tot,se face sul dintr-o parte pana la mijloc si apoi din cealalta parte pana la mijloc si se taie cu cutitul in 3 parti ,se unge tava cu ulei,se pun una langa alta in tava,se bate albusul spuma se unge placinta si se da la cuptor,pana se coace.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii