Se taie ceapa marunt(numai cea verde),se pune putina sare pe ea.Spanacul si mararul verde se taie marunt.Ceapa se stoarce in maini si se amesteca cu mararul ,spanacul si cu casul proaspat de oaie.Se adauga si galbenusul de la ou.Apa cu sarea si cu faina incet se amesteca pana se face un aluat sa se poata framanta.Se intinde cu sucitorul cat o patura de taitei,se unge cu ulei peste tot,si se lasa 10 min.,apoi se intinde in maini foarte subtire cat de mare se poate.Se pune compozitia de mai sus din loc in loc peste tot,se face sul dintr-o parte pana la mijloc si apoi din cealalta parte pana la mijloc si se taie cu cutitul in 3 parti ,se unge tava cu ulei,se pun una langa alta in tava,se bate albusul spuma se unge placinta si se da la cuptor,pana se coace.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii