Amesteci faina cu untul sau margarina, putina apa, sare si lasi aluatul la frigider cel putin 1 ora. Intre timp speli vanata(nu o cureti de coaja), o tai rondele si o frigi pe gratar(sau intr-o tigaie). Tai rosiile felii si cascavalul asemenea. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu unt, pui deasupra oul batut, asezi vinetele prajite, cascavalul taiat felii, rosiile, sare si piper dupa gust si la sfarsit mai razi putin cascaval deasupra si dai la cuptor 30-40 de minute.
Poti face acest fel si in tava de tarta dar injumatatesti ingredientele pentru aluat.
Eu am optat pentru tava mai mare deoarece eram mai multi la masa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii