autor:

Czompa

» » Aperitive

Placinta cu vinete, rosii si cascaval

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
Aluat: 300g faina, 150g unt sau margarina, putina apa, sare., Pentru umplutura: 1vanata marisoara, 3rosii, 200g cascaval, ulei, sare, 1ou.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Amesteci faina cu untul sau margarina, putina apa, sare si lasi aluatul la frigider cel putin 1 ora. Intre timp speli vanata(nu o cureti de coaja), o tai rondele si o frigi pe gratar(sau intr-o tigaie). Tai rosiile felii si cascavalul asemenea. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu unt, pui deasupra oul batut, asezi vinetele prajite, cascavalul taiat felii, rosiile, sare si piper dupa gust si la sfarsit mai razi putin cascaval deasupra si dai la cuptor 30-40 de minute.
Poti face acest fel si in tava de tarta dar injumatatesti ingredientele pentru aluat.
Eu am optat pentru tava mai mare deoarece eram mai multi la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu vinete, rosii si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pancakes cu sunca si branza

Pancakes cu sunca si branza

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri. Adaugam praful de copt, sare, piper,

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval

Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval

Se curata dovlecelul de coaja,se spala bine,se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea

3 voturi    0 comentarii
20h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

    Eu zic ca merita sa o incerci. Eu am facut-o prima data anul trecut si mi-a placut din prima. O fac tot timpul. E buna si pt musafiri, la o bere sau altceva...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Interesanta combinatie...

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 300g faina
  • 150g unt sau margarina
  • putina apa
  • sare.
  • Pentru umplutura: 1vanata marisoara
  • 3rosii
  • 200g cascaval
  • ulei
  • sare
  • 1ou.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Czompa (Chef de cuisine)

Eu zic ca merita sa o incerci. Eu am facut-o prima data anul trecut si mi-a placut din prima. O fac tot timpul. E buna si pt musafiri, la o bere sau altceva...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tort aperitiv cu legume