Se spala fructele si se inlatura coditele si samburii dupa care se asaza intr-o strecuratoare(puteti face si cu visine sau cirese din compot). Ouale se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat (acesta trebuie sa se topeasca). Se adauga treptat uleiul, laptele amestecand continuu. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Se adauga visinele deasupra compozitie si se introduce in cuptorul bine incins. Se da focul la minim, iar dupa 30 - 40 de minute se scoate, se scoate din tava si se pudreaza.
Delicioasa prin imbinarea subtila de dulce si acrisor, acest desert este usor de preparat, fiind preferat mai ales pe timp de vara.
Puteti inlocui fructele cu ce fructe va plac mai mult.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii