Untul se freaca cu 100 gr. zahar, se adauga galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si la urma, amestecind usor, de jos in sus, albusurile batute spuma tare cu 150 gr. zahar. Compozitia se toarna intr-o tava (cam 30 x 30 cm.) si deasupra se aseaza (destul de des) fructele, dupa caz: visinile fara simburi, caisele sau prunele taiate sferturi. Se pune in cuptorul usor incalzit, la foc potrivit unde ramine pina se rumeneste usor - cca. 30 minute.
Se taie rece in patrate sau romburi
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii