Se curata visinele de samburi, se pun intr-un castron si se amesteca cu zaharul.Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina.Se pune in tava una din foile de placinta si se intinde bine.Marginile se taie si se scot.Se amesteca inca o data fructele,se presara deasupra grisul si praful de scortisoara, se omogenizeaza si se toarna totul peste aluatul din tava.Se acopera compozitia de fructe cu cealalta foaie de aluat fraged si surplusul se taie.Pe tablia de lemn data cu faina, framantam resturile de aluat si intindem apoi o alta foaie , mai subtire. Din foaia intinsa taiem fasii subtiri pe care le punem , doua cate doua, deasupra placintei, pentru a delimita portiile.Se coace si cand e gata, se taie placinta si se orneaza fiecare bucata cu frisca si cu o visina din dulceata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii