Fructele se amesteca cu zaharul, faina si condimentele si se pun in cescute de cafea sau in tava
Aluatul se face astfel: untul se freaca cu zaharul bine, apoi se adauga oul, laptele, ,malaiul si faina
Peste fructe se toarna din loc in loc cate o lingura de aluat fara sa se acopere fructele si se gaba la cuptor
Se poate orna cu suc de fructe si frisca

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii