Se sfarima branza in bucatele mici, apoi se adauga 300g de iaurt si tot zaharul. Se mai adauga romul, vanilia si coaja de lamaie, 6 oua intregi si se bate bine compozitia cu o furculita. Aveti grija sa nu sfarimati brinza de tot.
O tava inalta se unge bine cu ulei si pe fund si pe pereti si se intinde prima foaie de placinta. Peste ea se intinde un strat din compozitia de brinza. Se stropeste cu un pic de ulei (citeva picaturi). Apoi peste stratul de brinza se aseaza urmatoarea foaie de placinta si se continua asa pina se termina compozitia de branza terminind cu o foaie de placinta. Se bat ultimele 6 oua cu restul de iaurt si se toarna peste placinta. Se lasa la cuptorul deja incalzit si se coace la foc mic 30-40minute. Cind s-a rumenit bine se scoate de la cup
tor se taie in bucati si se pudreaza cu zahar pudra. Se serveste calda dar si rece e foarte buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii