Se sfarima branza in bucatele mici, apoi se adauga 300g de iaurt si tot zaharul. Se mai adauga romul, vanilia si coaja de lamaie, 6 oua intregi si se bate bine compozitia cu o furculita. Aveti grija sa nu sfarimati brinza de tot.
O tava inalta se unge bine cu ulei si pe fund si pe pereti si se intinde prima foaie de placinta. Peste ea se intinde un strat din compozitia de brinza. Se stropeste cu un pic de ulei (citeva picaturi). Apoi peste stratul de brinza se aseaza urmatoarea foaie de placinta si se continua asa pina se termina compozitia de branza terminind cu o foaie de placinta. Se bat ultimele 6 oua cu restul de iaurt si se toarna peste placinta. Se lasa la cuptorul deja incalzit si se coace la foc mic 30-40minute. Cind s-a rumenit bine se scoate de la cup
tor se taie in bucati si se pudreaza cu zahar pudra. Se serveste calda dar si rece e foarte buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii