Merele de curata de coaja si se dau prin razatoare. Se calesc apoi cu zaharul si scortisoara. Se lasa la racit.
Se unge o tava cu margarina/unt si se tapeteaza cu faina.
Se pun foile de placinta (1/2 din pachet), unse intre ele cu ulei (de masline/ de floarea soarelui). Peste stratul de foi se pun merele, apoi restul de foi de placinta (unse intre ele cu ulei).
Foaia de deasupra se unge cu galbenusurile si se presara zahar.
Se da la cuptor, care a fost incins in prealabil. Se lasa 45-50min (foaia de deasupra tb sa se rumeneasca-aramie).
Dupa ce se scoate din cuptor se acopera cu un prosop umed si se lasa la racit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii