Foaia:
Se amesteca bine faina, drojdia, apa, uleiul, zaharul si esenta de rom, pana iese o coca care se framanta si se da la frigider 2-3 ore. Intre timp se prepara umplutura.
Umplutura:
Merele curatate de coaja se dau prin razatoare cu gaurile mari, apoi se calesc cu untul si zaharul. Se ia coca de la rece se da in 2 bucati. Se intinde prima foaie si se pune in tava neunsa, apoi se presara nuca macinata si merele calite. Se pune cea de-a doua foaie se inteapa cu o furculita din loc in loc. Se da la cuptor 30-40 minute.
La sfarsit se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii