Foaia:
Se amesteca bine faina, drojdia, apa, uleiul, zaharul si esenta de rom, pana iese o coca care se framanta si se da la frigider 2-3 ore. Intre timp se prepara umplutura.
Umplutura:
Merele curatate de coaja se dau prin razatoare cu gaurile mari, apoi se calesc cu untul si zaharul. Se ia coca de la rece se da in 2 bucati. Se intinde prima foaie si se pune in tava neunsa, apoi se presara nuca macinata si merele calite. Se pune cea de-a doua foaie se inteapa cu o furculita din loc in loc. Se da la cuptor 30-40 minute.
La sfarsit se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!!!!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii