Taiati cartofii (cruzi) cubulete si prajiti-i in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Adaugati ceapa tocata marunt, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-i sa se dunstuiasca circa 15 minute. Bateti ouale cu laptele, adaugati sare si piper, turnati-le peste cartofi si lasati compozitia sa se inchege pana ce capata consistenta unei omlete groase. Lasati-o sa se rumeneasca pe ambele parti. Taiati ardeiul iute cubulete si amestecati-l cu usturoiul presat, patrunjelul verde si otetul. Taiati omleta in cuburi mai mari, mai presarati eventual putina sare si piper si serviti-o rece, cu sosul de ardei iute.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii