Taiati cartofii (cruzi) cubulete si prajiti-i in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Adaugati ceapa tocata marunt, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-i sa se dunstuiasca circa 15 minute. Bateti ouale cu laptele, adaugati sare si piper, turnati-le peste cartofi si lasati compozitia sa se inchege pana ce capata consistenta unei omlete groase. Lasati-o sa se rumeneasca pe ambele parti. Taiati ardeiul iute cubulete si amestecati-l cu usturoiul presat, patrunjelul verde si otetul. Taiati omleta in cuburi mai mari, mai presarati eventual putina sare si piper si serviti-o rece, cu sosul de ardei iute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii