Taiati cartofii (cruzi) cubulete si prajiti-i in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Adaugati ceapa tocata marunt, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-i sa se dunstuiasca circa 15 minute. Bateti ouale cu laptele, adaugati sare si piper, turnati-le peste cartofi si lasati compozitia sa se inchege pana ce capata consistenta unei omlete groase. Lasati-o sa se rumeneasca pe ambele parti. Taiati ardeiul iute cubulete si amestecati-l cu usturoiul presat, patrunjelul verde si otetul. Taiati omleta in cuburi mai mari, mai presarati eventual putina sare si piper si serviti-o rece, cu sosul de ardei iute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii