Fierbeti puiul curatat cu ceapa,foaia de dafin si sarea;lasati-l sa se raceasca,eliminati pielea,dezosati-l si tocati-l marunt cu cutitul.
Faceti un sos alb cu unt,faina si 2 cesti din supa de pui proaspat obtinuta;sarati si piperati.Cand sosul s-a racit,adaugati carnea,ouale batute,branza si verdeata tocata.
Ungeti o tava cu untul topit,puneti jumatate din foi,stropindu-le pe fiecare cu unt topit,asezati umplutura,nivelati,puneti restul de foi,tot asa unse.
Dati la cuptor,la foc moderat,circa 45 de grade.
Puteti sa faceti si un antreu,care se numeste kayanos,astfel:luati jumatate de kg de rosii,eliminati semintele si pielita,taiati-le bucati mici,caliti-le in ulei de masline,turnati deasupra 6 oua batute,cand este aproape gata presarati telemea rasa.Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii