Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca.
Foaia de aluat o imparti in 3 parti. Iei o parte si pe lungime asezi merele in mijloc. Pe lateral tai fasii oblic, dupa care le impletesti deasupra merelor ca in poza. pregatesti la fel si celelalte 2 parti. incalzesti in prealabil foarte bine cuptorul si coci placinta la foc mediu. Cand este rumenita, scoti placinta, o pudrezi cu zahar si.. pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii