autor:

Fara foto

» » Aperitive

Placinta din ceapa

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
Aluat foietaj - 800 gr, Ceapa - 1,5 kg, Kaizer sau costita afumata - 300 gr, Schweizer - 300 gr, Smantana - 400 gr, 5 oua, Ienibahar

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie costita cubulete si se caleste.
Se taie ceapa rondele si se adauga in tigaie, peste costita.
Se condimenteaza cu ienibahar si se caleste timp de 5 minute.
Se prepara un amestec din oua, smantana si schweizer.

Se aseaza aluatul in tava si se inteapa cu furculita.
Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si schweizer.
Se da la cuptor 30 de minute la 180 de grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta din ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Iahnie de fasole ca la mama acasă

Iahnie de fasole ca la mama acasă

Modul de preparare: Dacă fasolea nu are impurităţi, o spălăm şi o punem la fiert într-o oală

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Turte cu branza si marar

Turte cu branza si marar

Umplutura de branza o obtii amestecand toate ingredientele. Aluat turte Pregateste aluatul punand

14 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat foietaj - 800 gr
  • Ceapa - 1,5 kg
  • Kaizer sau costita afumata - 300 gr
  • Schweizer - 300 gr
  • Smantana - 400 gr
  • 5 oua
  • Ienibahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Dovlecei cu cas gratinati