Se formeaza coca si se intinde subtire ca un taitel. Se rade branza pe toata suprafata foii. Atentie! Se increteste foaia astfel incat sa incapa in tava. Se pune in tava. Separat se bat cele 3 oua ramase cu laptele si se toarna deasupra. Se da la cuptor la foc moderat. Este la fel de buna si calda si rece. Eu o prefer calda. Optional, zahar vanilinat deasupra.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii