autor:

motosca mariana

» » , , Aperitive, Budinci, Dulciuri diverse

Placinta dolongaci (creata)

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
coca, faina 500gr, oua 2buc, ulei 3-4 linguri, o cescuta mica apa, , , umplutura, branza telemea 400gr, oua 3 buc, lapte 500gr

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se formeaza coca si se intinde subtire ca un taitel. Se rade branza pe toata suprafata foii. Atentie! Se increteste foaia astfel incat sa incapa in tava. Se pune in tava. Separat se bat cele 3 oua ramase cu laptele si se toarna deasupra. Se da la cuptor la foc moderat. Este la fel de buna si calda si rece. Eu o prefer calda. Optional, zahar vanilinat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta dolongaci (creata)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Roz u halib-orez cu lapte arabesc

Roz u halib-orez cu lapte arabesc

Se spala orezul in 2-3 ape reci dupa care se pune la fiert,acoperit cu foarte putina apa.Cand incepe

10 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Placinta rustica cu struguri

Placinta rustica cu struguri

Se pune intr-un vas faina,drojdia dizolvata cu putin lapte cald,oul batut cu sare si zahar,iaurt,lapte,se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    era buna si o poza cu rezultatul final !

  • Fara foto

    flori , 07 februarie 2010

    reteta adevarata este cu tutul altfel ,este o placinta bulgareasca

  • Fara foto

    super , 20 octombrie 2009

    e foarte bunaaaaa! am mancat inainte cand nu stiam despre ea si am ramas surprinsa cat de buna si cat de simpla este!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Buna,buna...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

      Delicioasa reteta...Si eu o pregatesc,dar pun bucati de branza,nu o rad...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Cred ca e foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • coca
  • faina 500gr
  • oua 2buc
  • ulei 3-4 linguri
  • o cescuta mica apa
  • umplutura
  • branza telemea 400gr
  • oua 3 buc
  • lapte 500gr

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

era buna si o poza cu rezultatul final !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de gutui Dulceata de gutui

Se pun la fiert apa cu zahărul într-o cratiţă încăpătoare. Se spală gutuile, se curăţă de coajă şi se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata din struguri albi cu whisky Dulceata din struguri albi cu whisky

Se pun la fiert apa cu zaharul intr-o cratita, nu se amesteca. Se spală strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini. Când

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Smochine in sirop de vin rosu