Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C.Aveti nevioe de o tava cu dimensiunile de 30x18 cm.Foile se taie astfel incat sa incapa in tava.
Se amesteca crema Mascarpone inpreuna cu urda,cele 2 oua,vanilia si cele 2 linguri de miere.
Intindeti 3 foi de placinta pe fundul tavii,ungand-o pe fiecare cu unt topit.Intindeti jumtate de crema in tava,presarati 50 de g de nuca pisata si 50 de g ciocaolata rasa,apoi intindeti inca 3 foi de placinta unse cu unt si puneti restul de crema ,nuci si ciocolata,acoperiti cu restul de foi de placinta,unse cu unt.Taiati placinta in triunghiuri sau patrate,coaceti in cuptor timp de 25 de minute.Se servesc pudrate cu putin zahar pudra si putina cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii