Ingrediente
10 foi de placinta, unt topit pentru uns foile, Pentru crema:, 250 g crema Mascaropne, 2 oua, 250g urda, 1 plic zahar vanilat, 2 linguri de miere, 100 g nuci pisate, 100 g ciocolata menaj rasa.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Se amesteca crema Mascarpone inpreuna cu urda,cele 2 oua,vanilia si cele 2 linguri de miere.
Intindeti 3 foi de placinta pe fundul tavii,ungand-o pe fiecare cu unt topit.Intindeti jumtate de crema in tava,presarati 50 de g de nuca pisata si 50 de g ciocaolata rasa,apoi intindeti inca 3 foi de placinta unse cu unt si puneti restul de crema ,nuci si ciocolata,acoperiti cu restul de foi de placinta,unse cu unt.Taiati placinta in triunghiuri sau patrate,coaceti in cuptor timp de 25 de minute.Se servesc pudrate cu putin zahar pudra si putina cacao.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009
Cred ca este o placinta tare buna,dar am o nelamurire.Urda unde o puneti?Pentru la compozitie nu ati adaugat-o.