Se desfac foile de placinta si intr-o tava cu peretii mai inalti se pune hartie pentru copt, se unge cu putin ulei si se aseaza foile de placinta in felul urmator: 2 foi pe fundul tavii unse intre ele, apoi celalalte se pliseaza ca o armonica pana se termina si se umple tava. Intr-un castron maren se amesteca zaharul cu ouale, vanilia si stafidele. Se adauga apoi iaurtul din galetusa si se toarna peste foile de placinta. Se tine cont ca toata compozitia sa fie uniform repartizata printre pliseurile formate din foile de placinta. Se coace la foc mic circa 30 minute, pana ce se inchiaga compozitia si se rumeneste usor. Esta foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii