Facem compozitia din branza de vaci pasata cu zaharul ouale si la sfarsit punem grisul si aroma. Prima foaie de foietaj o punem in cuptor la foc iute si cand este aproape coapta scoatem din cuptor. Adaugam compozitia si acoperim cu cealalta foaie de foietaj. Punem la cuptor pana cand se face foietajul si nu se mai lipeste nimic pe scobitoarea infipta in compozitie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii