Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe foc mic.
Foietajul(eu am folosit foietaj din comert)se intinde in doua foi potrivite cu tava din dotare, care se stopeste cu apa, foietajul avand destula grasime. Daca se unge cu ulei se va rumeni partea de jos prea mult. Prima foaie se aranjeaza in tava in asa fel incat marginile sa se ridice putin pe marginea tavii. Se presara gris, si apoi se aranjeaza merele calite peste care se presara scortisoara. Se acopera cu cea de-a doua foaie, se da la cuptor pentru cca. 30 minute, pana cand placinta se rumeneste.
Se taie patrate. Eu am turnat pe deasupra sosul lasat de mere la calire, pe care am preferat sa nu-l pun in tava, am scurs merele. E foarte gustoasa asa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii