Se pune faina intr-un castron,se face gaura in mijloc,punem praful de sare,drojdia si apa calduta.Se framanta toata compozitia pana devine aluat.Se lasa la dospit o ora.Se imparte aluatul in 2 parti egale si se intinde cu sucitoarea pana are 1/2 cm grosime.Apoi se intinde umplutura,se ruleaza si se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina si unt.Cuptorul sa fie incins la 200 grade ,se lasa timp de 40 min.Se verifica cu scobitoarea ,cand nu se prinde atunci este coapta.
POFTA BUNA!!!!!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii