Se pune faina intr-un castron,se face gaura in mijloc,punem praful de sare,drojdia si apa calduta.Se framanta toata compozitia pana devine aluat.Se lasa la dospit o ora.Se imparte aluatul in 2 parti egale si se intinde cu sucitoarea pana are 1/2 cm grosime.Apoi se intinde umplutura,se ruleaza si se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina si unt.Cuptorul sa fie incins la 200 grade ,se lasa timp de 40 min.Se verifica cu scobitoarea ,cand nu se prinde atunci este coapta.
POFTA BUNA!!!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii