Se pune faina intr-un castron,se face gaura in mijloc,punem praful de sare,drojdia si apa calduta.Se framanta toata compozitia pana devine aluat.Se lasa la dospit o ora.Se imparte aluatul in 2 parti egale si se intinde cu sucitoarea pana are 1/2 cm grosime.Apoi se intinde umplutura,se ruleaza si se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina si unt.Cuptorul sa fie incins la 200 grade ,se lasa timp de 40 min.Se verifica cu scobitoarea ,cand nu se prinde atunci este coapta.
POFTA BUNA!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii