Se unge foarte bine o tava si se aseaza fiecare foaie de placinta incretita una langa cealalta si presarati peste si printre acestea cateva stafide. Separat iaurtul se amesteca cu ouale,zaharul vanilat,restul de stafide , coaja de lamaie si de portocala rasa.Se toarna peste foile din tava in asa fel incat sa le patrunda foarte bine. Se introduce tava la cuptor.Se taie si se pudreaza cu zahar pudra in momentul in care s-a racit.
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii