se amesteca faina cu sarea si praful de copt stins in putin otet,apoi se adauga treptat apa calduta amestecand continu pana devine un aluat ca la placinte,adica se poate intinde cu sucitorul pe masa.dupa ce am amestecat aluatul aproximativ 3 minute,il impartim in bucati mici de marimea unui ou si presaram pe masa faina apoi intindem cu sucitorul fiecare bucata de aluat si il calim in ulei fierbinte.se serveste cu branza,cu dulceata simpla,adica este buna indiferent cum o servim.pofta buna!este o reteta de la bunica si sper sa va placa.din pacate nu am posibilitatea sa va arat poza,dar se prepara simplu si copiilor le-a placut foarte mult.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii