autor:

» » Aperitive

placinta rustica

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 ou,280 gr faina.150 gr unt, gr piept de pui ,3 oua, 100 ml lapte ,3 linguri ulei,100 ml frisca lichida ,piper ,sare,nucsoara,100 gr parmezan ras.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se face un alut din faina,unt,ou ,sare.Se tine 1 ora la rece in folie de plastic.
Se caleste pieptul de pui taiat marunt in ulei incins,se pipereaza se adauga nucsoara.Se amesteca bine laptele cu frisca ,se adauga ouale.
Din aluat se intinde o foaie rotunda cu care se tapeteaza forma de placinta ,se intinde pieptul de pui calit ,se toarna deasupra amestecul de oua -lapte-frisca si se presara parmezanul ras.Se da la cuptorul incalzit la 180 grade 25 minute.
Se serveste cu salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "placinta rustica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta rustica cu struguri

Placinta rustica cu struguri

Se pune intr-un vas faina,drojdia dizolvata cu putin lapte cald,oul batut cu sare si zahar,iaurt,lapte,se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ou,280 gr faina.150 gr unt, gr piept de pui ,3 oua
  • 100 ml lapte ,3 linguri ulei,100 ml frisca lichida ,piper ,sare,nucsoara,100 gr parmezan ras.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete picante