autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Placinta traditionala galeza cu cockles

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 18 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 18 mai 2006

Ingrediente
900ml Cockle prajite, 600ml lapte, 225g bacon feliat, 110g pesmeti, 75g branza, 50g faina alba, 25g unt, 1 ceapa de marime medie, 4 linguri de vin alb, , ,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga bacon feliat si ceapa taiata marunt si se prajeste timp de 5 min, pana cand ceapa devine transparenta. Se adauga faina si se mentine pe foc pentru inca cateva minute, invartind constant. Se inlatura apoi de pe foc si se varsa treptat in lapte. Se pune apoi la fiert, amestecand constant, pana cand sosul se ingroasa iar apoi fierbe si devine neted. Se aseaza compozitia intr-o tava de placinte, rotunda. Se amesteca pesmetii impreuna cu cu branza data in prealabil prin razatoare iar apoi se presara in tava, peste compozitie. Se aseaza la cuptor pentru 5 minute, pana devine brun-aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta traditionala galeza cu cockles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă cu pere

Clătite pufoase reţetă cu pere

Separam albusurile de galbenusuri Galbenusurile le amestecam cu zaharul, zaharul vanilat. Peste

4 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu Ank

Tiramisu Ank

Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste apoi se adauga smantana. Albusurile se bat spuma

36 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Pare interesanta !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 900ml Cockle prajite
  • 600ml lapte
  • 225g bacon feliat
  • 110g pesmeti
  • 75g branza
  • 50g faina alba
  • 25g unt
  • 1 ceapa de marime medie
  • 4 linguri de vin alb

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crema si capsune