Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga bacon feliat si ceapa taiata marunt si se prajeste timp de 5 min, pana cand ceapa devine transparenta. Se adauga faina si se mentine pe foc pentru inca cateva minute, invartind constant. Se inlatura apoi de pe foc si se varsa treptat in lapte. Se pune apoi la fiert, amestecand constant, pana cand sosul se ingroasa iar apoi fierbe si devine neted. Se aseaza compozitia intr-o tava de placinte, rotunda. Se amesteca pesmetii impreuna cu cu branza data in prealabil prin razatoare iar apoi se presara in tava, peste compozitie. Se aseaza la cuptor pentru 5 minute, pana devine brun-aurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii