Din ingredientele pentru aluat se frământă un aluat potrivit de tare care se lasă la crescut cca.30 min.
Brânza se amestecă cu gălbenuşurile,smântâna şi mărarul tocat.
După ce aluatul a crescut,se rupe câte o bucăţică de cocă, pe planşeta unsă cu ulei se întinde ,se pune o lingură de compoziţie şi se pliază.Marginile se lipesc bine şi se crestează plăcinta la mijloc cu un cuţit .
Plăcintele se coc în ulei incins.
Se aşează în farfuria pe care s-a pus un şervet de hârtie pentru a absorbi grăsimea.
Sunt bune calde dar...mai bine le mâncaţi reci,alături de un pahar de lapte bătut.
Le puteţi face mai mici decât le-am făcut eu şi le puteţi servi reci,aături de o bere cu prietenii.
Bon appetit!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii