autor:

alina

» » Aperitive

Placinte cu branza si ardei

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Ingrediente
Pt aluat:, 250 g faina, 150 ml apa, 1/2 cub drojdie, 2 linguri ulei, sare, zahar, Pentru umplutura:, branza feta, 1/2 ardei rosu, 3 ciuperci, piper, marar uscat sau verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Faina se amesteca cu 1 lingurita de sare. Drojdia o amestecam cu 1 lingurita de zahar, adaugam apa calduta si apoi faina pana obtinem o compozitie ca cea de clatite. Lasam maiaua pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina cat cuprinde si 2 linguri de ulei si o framantam timp de 15 minute. Aluatul il lasam la dospit timp de 1 ora, apoi mai adaugam faina si il impartim in bile mai mari.



Branza o frecam pana devine ca o crema, adaugam ardeiul dat pe razatoarea mica, piper, marar si ciupercile taiate marunt si se amesteca toata ingredientele. Fiecare bila de aluat o intindem, punem cate o lingura de umplutura, o impaturim si intindem placinta, ii facem o gaura in mijloc si o punem la prajit in ulei incins.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Foietaj cu branza

Foietaj cu branza

Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare

2 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu branza

Clatite cu branza

Pentru umplutura putem folosi branza sarata (telemea), feta, branza de vaci proaspata, etc. Preparati

22 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt aluat:
  • 250 g faina
  • 150 ml apa
  • 1/2 cub drojdie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • zahar
  • Pentru umplutura:
  • branza feta
  • 1/2 ardei rosu
  • 3 ciuperci
  • piper
  • marar uscat sau verde

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri de vinete cu branza