Pentru umplutura,branza de oi se amesteca bine cu un ou si cu o lingurita de gris.Faina se opareste cu untul topit,se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.Se adauga apoi ouale,unul cate unul,sarea,lamaia rasa si drojdia dizolvata in cateva linguri cu sifon.Se framanta un aluat potrivit de tare pana se dislipeste usor de pe mana.Se lasa la cald 2 ore ,apoi aluatul se imparte in 12 bucati egale.Se intinde din fiecare bucata de foaie rotunda,cu 15-20 cm diametrul,se pune pe jumatate o parte din umplutura,se unge pe margini cu apa,se acopera cu partea cealalta si se indoaie putin marginile ca sa nu iasa umplutura afara.Se incinge grasimea si se prajeste fiecare placinta se parat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii