Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g faina, , 250 ml lapte, , 2 oua, , 3 crengute de cimbru, , sare, , 400 g ciuperci, , 2 cepe mici, , 2 linguri ulei de masline, , 150 g branza topita, , piper macinat.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
2 voturi
Mod de preparare
Se taie ciupercile in 4. Ceapa, curatata, se taie marunt si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ciupercile, se condimenteaza cu sare si piper si se dunstuiesc, pana ce se evapora toata zeama.
Se unge o tigaie cu ulei si se prajesc, pe rand, placintelele, dupa care se aseaza intr-o tava si se presara peste ele ciupercile si bucati de branza topita. Se dau la cuptor, sub grill, si se gratineaza (pana ce incepe sa se topeasca branza). Inainte de a le servi, se pot garnisi cu frunzulite de cimbru.