Incinge cuptorul la 190°C.Unge o tava de briose cu grasime.
Pentru aluat, amesteca ingredientele uscate intr-un vas.Adauga untul cubulete si amesteca pana obti un aluat sfaramicios.Adauga ouale batute si amesteca pana obti un aluat omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.
Pentru umplutura, amesteca cubuletele de mere cu puddingul de caramel, zaharul vanilat bourbon si scortiosara macinata.
Intinde ¾ din aluat si taie din acesta 18 cercuri de 8-9 cm diametru.Aseaza cate un cerc in fiecare loc din tava pregatita.Imparte merele in fiecare placinta iar deasupra aseaza cate un cubulet de ciocolata.Acopera fiecare placinta umpluta cu un grilaj facut din aluatul ramas.Da placintele la copt 25-30 minute pana cand s-au rumenit usor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii