Se amesteca bine (cu mixerul) ouale, laptele, zaharul vanilat, zaharul, sarea si faina, si se lasa aluatul 20 de minute sa se umfle. Florile se soc se taie cu foarfeca de pe tije. Merele se curata de coaja, se taie in patru, se indeparteaza partea lemnoasa, se dau pe razatoare si se incorporeaza - impreuna cu florile de soc - in aluat. Se pune untul la incins si cu o lingura se ia cate putin aluat si se toarna in tigaie. Placintelele se prajesc pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos (circa doua minute).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii