autor:

Anastasia

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, un aluat foietaj 800 gr., un piept de pui taiat marunt, 300gr. ciuperci, 100gr cascaval de tip moale, ~50 gr. seminte de susan, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
1. se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se pun intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.
2. se taie fisii subtiri cascavalul si carnea sau dati cascavalul prin razatoare, carnea se presara cu sare si piper.
3. se deruleaza aluatul si se decupeaza cu o cana cerculete.
4. se pune pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredien,se lipesc usor marginile aluatului si se tapeaza cu o furculita de jur imprejur.
5. se pun pe o tava unsa cu unt si se presara cu susan.
6. se dau la cuptor la foc moderat pentru 30~40 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu pui,cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Si eu fac aceste placintele,dar le prajesc...depinde de ocazie,le umplu cu ce am prin casa...cu branza si stafide,sau cu ton si ou fiert,cu cascaval si sunca...etc..!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Arata super bine...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Felicitari!Cred ca sunt grozave

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Cred ca sunt tare delicioase,felicitari pentru reteta.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Super buneee... felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un aluat foietaj 800 gr.
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300gr. ciuperci
  • 100gr cascaval de tip moale
  • ~50 gr. seminte de susan
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Si eu fac aceste placintele,dar le prajesc...depinde de ocazie,le umplu cu ce am prin casa...cu branza si stafide,sau cu ton si ou fiert,cu cascaval si sunca...etc..!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitel de porc