Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un aluat foietaj 800 gr.
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300gr. ciuperci
  • 100gr cascaval de tip moale
  • ~50 gr. seminte de susan
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare:

1. se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se pun intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.

2. se taie fisii subtiri cascavalul si carnea sau dati cascavalul prin razatoare, carnea se presara cu sare si piper.

3. se deruleaza aluatul si se decupeaza cu o cana cerculete.

4. se pune pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredien,se lipesc usor marginile aluatului si se tapeaza cu o furculita de jur imprejur.

5. se pun pe o tava unsa cu unt si se presara cu susan.

6. se dau la cuptor la foc moderat pentru 30~40 de minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor