autor:

Anastasia

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, un aluat foietaj 800 gr., un piept de pui taiat marunt, 300gr. ciuperci, 100gr cascaval de tip moale, ~50 gr. seminte de susan, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
1. se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se pun intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.
2. se taie fisii subtiri cascavalul si carnea sau dati cascavalul prin razatoare, carnea se presara cu sare si piper.
3. se deruleaza aluatul si se decupeaza cu o cana cerculete.
4. se pune pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredien,se lipesc usor marginile aluatului si se tapeaza cu o furculita de jur imprejur.
5. se pun pe o tava unsa cu unt si se presara cu susan.
6. se dau la cuptor la foc moderat pentru 30~40 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu pui,cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 5 comentarii

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Si eu fac aceste placintele,dar le prajesc...depinde de ocazie,le umplu cu ce am prin casa...cu branza si stafide,sau cu ton si ou fiert,cu cascaval si sunca...etc..!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Arata super bine...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Felicitari!Cred ca sunt grozave

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Cred ca sunt tare delicioase,felicitari pentru reteta.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Super buneee... felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un aluat foietaj 800 gr.
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300gr. ciuperci
  • 100gr cascaval de tip moale
  • ~50 gr. seminte de susan
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

18 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

10 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Si eu fac aceste placintele,dar le prajesc...depinde de ocazie,le umplu cu ce am prin casa...cu branza si stafide,sau cu ton si ou fiert,cu cascaval si sunca...etc..!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob din carne tocata de vita