Visinile se spala, se scot simburii, se presara cu zahar si se lasa aproape o ora. In acest timp, se prepara un aluat din smintina sau caimac, faina si sare; se framinta bine. Se intinde o foaie nu prea subtire si se taie in patrate cu latura de 12-15 cm. Se pune pe fiecare patrat o lingura din visinile scurse de zeama si amestecate cu pesmet; se intorc colturile si se preseaza putin la mijloc si marginile ca sa ramina lipite. Se ung cu ou batut, se aseaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc iute. Cind sint gata, se presara cu zahar pudra.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii