autor:

Czompa

» » Aperitive

Placintele impaturite

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1ou, 6linguri ulei, 6linguri de lapte, 350g faina, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Amesteci toate ingredientele si faci un aluat pe care-l imparti in 10 bucati. Fiecare dintre cele 10 bucati o intinzi si o impaturesti de 3 ori. Apoi dupa a treia impaturire pui fiecare bucata sa se prajeasca in baie de ulei incins.



Le servesti cu telemea rasa sau cascaval. Merg la un pahar de bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele impaturite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • RODICA , 07 octombrie 2009

    ACEASTA PLACINTA IMI ADUCE AMINTE DE BUNICA MEA SI DE COPILARIE !!!!!!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Chiar imi place,este un preparat clasic si tare gustos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Rapid si gustos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Rapid si apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1ou
  • 6linguri ulei
  • 6linguri de lapte
  • 350g faina
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

RODICA

ACEASTA PLACINTA IMI ADUCE AMINTE DE BUNICA MEA SI DE COPILARIE !!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de cartofi la cuptor