autor:

Czompa

» » Aperitive

Placintele impaturite

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1ou, 6linguri ulei, 6linguri de lapte, 350g faina, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Amesteci toate ingredientele si faci un aluat pe care-l imparti in 10 bucati. Fiecare dintre cele 10 bucati o intinzi si o impaturesti de 3 ori. Apoi dupa a treia impaturire pui fiecare bucata sa se prajeasca in baie de ulei incins.



Le servesti cu telemea rasa sau cascaval. Merg la un pahar de bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele impaturite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Sos de branza cu ceapa verde

Sos de branza cu ceapa verde

Amestecati toate cu sare si piper.

1 vot    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
Lalele umplute cu crema de branza

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    RODICA , 07 octombrie 2009

    ACEASTA PLACINTA IMI ADUCE AMINTE DE BUNICA MEA SI DE COPILARIE !!!!!!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Chiar imi place,este un preparat clasic si tare gustos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Rapid si gustos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Rapid si apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

RODICA

ACEASTA PLACINTA IMI ADUCE AMINTE DE BUNICA MEA SI DE COPILARIE !!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Puisori( pentru decor)