autor:

emadina

» » Retete de post

Platou delicios de post

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
3-4 ciuperci pleurotus, 300 g branza de soia - tofu, 4 cartofi mari, faina, pesmet, sare, piper, usturoi, marar, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare


Ciupercile se dau prin faina si pesmet si se prajesc in ulei.

Cartofii taiati rondele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scurg se dau si ei prin pesmet picant si intr-un vas termorezistent uns cu grasime se pun alternativ straturi de cartofi, branza de tofu rasa si ciuperci. Din usturoi se face un mujdei care se toarna pe deasupra. Se da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou delicios de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pastai cu salsa de legume

Pastai cu salsa de legume

Spalati prazul și taiati-l rondele dupa care il prajiti putin in ulei, adaugati feniculul taiat

9 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de post
Zacusca de ciuperci

Zacusca de ciuperci

Cum facem o zacusca pentru iarna delicioasa? Foarte simplu, in primul rand preparam un suc de rosii

3 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Chiftelute cu ciuperci si soia