autor:

anca

» » Aperitive

Plicuri cu carne

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
Pentru, , 1 rulou de aluat fraged, 2 cepe mari, 3 linguri ulei, 200g carne tocata de vita sau de pui, 10g sunculita taraneasca afumaa, 1 lingurita vegeta 1 ou, 2 linguri smantana, 4 felii cascaval, 4 felii branza pentru sandwiciuri (vezi foto 2), 1 legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa julien (fidelute).
Se caleste 3 min in ulei incins.
Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.
Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.
Se amesteca bine.
Se intinde foaia de luat si se taie in patru.
Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.
Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.
Se mananca cald cu multa smantana sau reci ca aperitiv.
Atentie, nu adaugati deloc sare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plicuri cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv COADA DE PAUN

Aperitiv COADA DE PAUN

Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi

7 voturi    7 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de gaina

Rulada din piept de gaina

1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se

19 voturi    19 comentarii
30h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    E super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O reteta super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Cred ca e o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Sunt foarte bune! Arata bine. Pt. Liliana: se pot umple cu sunca pt pizza, sau ciuperci in locul carnii, sau poate chiar cu piept de pui, pastrand restul ingredientelor, dar asta e o parere a mea.

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Foarte bine arata,trebuie sa fie si bune.le voi incerca si eu dar am sa schimb umplutura...nu mananc carne tocata.Ai si alta idee cu ce le-as putea umple?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Foarte aromate si arata super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Merita incercate!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Delicioase.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bune...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Par tare bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • Pentru
  • 1 rulou de aluat fraged
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 200g carne tocata de vita sau de pui
  • 10g sunculita taraneasca afumaa
  • 1 lingurita vegeta 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii branza pentru sandwiciuri (vezi foto 2)
  • 1 legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu piept de pui