Plicuri cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Plicuri cu carne

Ingrediente

  • Pentru
  • 1 rulou de aluat fraged
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 200g carne tocata de vita sau de pui
  • 10g sunculita taraneasca afumaa
  • 1 lingurita vegeta 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii branza pentru sandwiciuri (vezi foto 2)
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se taie ceapa julien (fidelute).

Se caleste 3 min in ulei incins.

Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.

Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine.

Se intinde foaia de luat si se taie in patru.

Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.

Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.

Se mananca cald cu multa smantana sau reci ca aperitiv.

Atentie, nu adaugati deloc sare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise