Se taie ceapa julien (fidelute).
Se caleste 3 min in ulei incins.
Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.
Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.
Se amesteca bine.
Se intinde foaia de luat si se taie in patru.
Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.
Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.
Se mananca cald cu multa smantana sau reci ca aperitiv.
Atentie, nu adaugati deloc sare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii