Se bat cele 6 oua cu zaharul, chiar si cu mixerul, se adauga coaja de lamaie rasa, sare si se bate pana se obtine o compozitie cremoasa. Treptat se adauga faina amestecata cu drojdia (bicarbonatul), smantana se amesteca bine. La urma se adauga untul topit si se continua a omogenizare. Se toarna compozitia intr o tava de forma dorita, unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pt 50 min. Intre timp se bate albusul cu o furculita, se adauga zaharul pudra treptat, amestecand cu o lingura de lemn. Se pun cateva picaturi de zeama de lamaie si se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa. Se toarna peste plum cake si un unge omogen. Se decoreaza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii