Se trec jumarile prin masina de tocat, apoi se amesteca cu faina, 4 oua si drojdia dizolvata in apa calduta. Se pune si un praf de sare si se framanta aluatul pana devine elastic. Se intinde o foaie de 5 mm grosime din care se taie bucati cu o forma speciala de prajituri. Se dau bucatile de aluat prin oul ramas, apoi se trec prin susan si se aseaza intr-o tava unsa cu untura sau margarina. Se lasa la dospit 10-15 minute, dupa care se coc la foc moale, pana se rumenesc.
Daca nu exista forma speciala de prajituri, se vor face rotunde prin taierea aluatului cu paharul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii