Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Pogacele din foietaj

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj (2 foi)
  • 100 gr salam uscat
  • 100 gr cascaval
  • 70 gr susan
  • 1 pahar
  • ulei

Mod de preparare

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem salam, cascaval si susan. Acoperim cu un alt disc de aluat. Ungem o tava cu ulei si punem pogacelele. Preincalzim cuptorul la 190 de grade C si coacem pentru 20-25 de minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise