Din faina, ou si apa se framanta un aluat ca pentru foaia de taitei. Se intinde o foaie mai groasa, cam de un deget; pe jumatate din ea se pun gramajoare de mac oparit cu apa fiarta cu zahar.
Cealalta jumatate de aluat se intinde peste prima si se preseaza usor cu mana in jurul gramajoarelor de mac, ca sa se lipeasca foaia. Se taie cu rozeta, decupandu-se fiecare poganzli.
Se fierb in apa clocotita 20 de minute, se scot intr-un castron si se acopera cu pesmet si zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii