Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi se frig carnatii , se scurg bine , se despica pe mijloc si se scoate carnea tocata din ei.Se ia o cantitate din pasta de ou cu cascaval se pune in causul palmei si la mijloc se pune carne din carnati.Se modeleaza 4 astfel de mingiute care apoi se tavalesc prin tocatura de verdeata si respectiv de ardei rosu.Se fac cate 2 din fiecare.Apoi se taie usor ceapa nu foarte adanc in 4 parti si se scoate cu grija fiecare ''polonic'' cu codita cu tot.In polonice punem migiutele de ou umplute cu carne de carnati.Se orneaza cu picaturi de ketchup si o frunza de patrunjel.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii