autor:

Epure Mariana

» » Aperitive

POLONICE COLORATE

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
ardei gras rosu, verdeata-marar, patrunjel, 2 oua fierte, 3 carnati, cascaval moale gras, 1 ceapa rosie mare cu un pic de codita

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi se frig carnatii , se scurg bine , se despica pe mijloc si se scoate carnea tocata din ei.Se ia o cantitate din pasta de ou cu cascaval se pune in causul palmei si la mijloc se pune carne din carnati.Se modeleaza 4 astfel de mingiute care apoi se tavalesc prin tocatura de verdeata si respectiv de ardei rosu.Se fac cate 2 din fiecare.Apoi se taie usor ceapa nu foarte adanc in 4 parti si se scoate cu grija fiecare ''polonic'' cu codita cu tot.In polonice punem migiutele de ou umplute cu carne de carnati.Se orneaza cu picaturi de ketchup si o frunza de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "POLONICE COLORATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei in bacon

Ficatei in bacon

Ficateii se curata bine de pielite si se lasa cateva ore in apa rece ca sa iasa tot sangele din ei

15 voturi    14 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Arata foarte bine...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    De efect pentru un platou cu aperitive. Felicitări!

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Superbe, felicitari si mai vrem retete minunate.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      intetesanta reteta

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Foarte ingenioasa, ca de obicei! Din nou, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Tare frumos arata!!!

    • Fara foto

      andreea cirneanu , 22 iulie 2009

      Felicitari din nou! Nu contenesti sa ma surprinzi... i-am aratat si lui mami, care iti cunoaste palmaresul :)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Oachese de tot.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Felicitari pentru creativitate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Tare dragut, imi place!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Interesant!!! Foarte bine au ieşit.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Interesant!!! Foarte bine au ieşit.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Usor,colorat si frumos ornat.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • ardei gras rosu
  • verdeata-marar
  • patrunjel
  • 2 oua fierte
  • 3 carnati
  • cascaval moale gras
  • 1 ceapa rosie mare cu un pic de codita

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata foarte bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc