Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval sau parmezan,3 linguri de pesmet,sare,piper;
Se aseaza intr-o tava sau in 2 forme de cozonac,se niveleaza,se trece cu furculita pe desupra,se presara restul de pesmet,se introduce in cuptor 170°C timp de 45minute,controlandu-l din cand in cand;
Se poate taia felii sau patrate romburi,dupa preferinta dvs
Va doresc pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii