autor:

vera

» » Aperitive

Polpettone de verdure

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
500g cartofi fierti, 250g fasole pastai-fiarta, 2 oua, sare, linguri, 3-4 linguri parmezan sau cascaval mai putin afumat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval sau parmezan,3 linguri de pesmet,sare,piper;

Se aseaza intr-o tava sau in 2 forme de cozonac,se niveleaza,se trece cu furculita pe desupra,se presara restul de pesmet,se introduce in cuptor 170°C timp de 45minute,controlandu-l din cand in cand;

Se poate taia felii sau patrate romburi,dupa preferinta dvs

Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Polpettone de verdure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Spalati ciupercile scoateti-le cotoarele si tocati-le marunt. Puneti intr-un bol cotoarele ciupercilor,

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele: Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009

    In mod sigur este tare gustos...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Cred ca este foarte bun,felicitari.

  • Fara foto

    Demi.L. , 22 iulie 2009

    Te cred ca sa mancat imediat... pare delicioasa !

    • Fara foto

      vera , 20 iulie 2009

      Nu am avut timp sa fac poze mai multe s-a mancat imediat!

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      As fi vrut sa vad o poza si din lateral cu produsul finit. E interesanta reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Interesanta reteta ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi fierti
  • 250g fasole pastai-fiarta
  • 2 oua
  • sare, linguri
  • 3-4 linguri parmezan sau cascaval mai putin afumat

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur este tare gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pachețele de primăvară cu legume