Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval sau parmezan,3 linguri de pesmet,sare,piper;
Se aseaza intr-o tava sau in 2 forme de cozonac,se niveleaza,se trece cu furculita pe desupra,se presara restul de pesmet,se introduce in cuptor 170°C timp de 45minute,controlandu-l din cand in cand;
Se poate taia felii sau patrate romburi,dupa preferinta dvs
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii