autor:

» » Aperitive

Porcusori Misicu

Autor: andralore (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andralore (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2011

Ingrediente
Faina, Oua, Lapte, Apa minerala, Amidon alimentar, Iaurt, Uleo, Cartofi, Sunca, Oua, Castraveti, Cascaval, Smantana, Branza, Castravete murat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se prepara clatitele dupa urmatoarea reteta:

- faina,lapte si apa minerala, un borcan mic de iaurt,la 250 grame faina 2 oua si 2 linguri de amidon alimentar,ulei.Se amesteca ingredientele de preferabil cu batatorul de oua.Se pun faina, ouala si amidonul apoi laptele mestecand .Cand combinatia incepe sa ia forma unui aluat subtire, se bate cu batatorul pentru a avea clatite pufoase, astfel eliminam si cocoloasele.Se prajesc clatite.

Intr o tava unsa cu ulei se pun la copt cartofi(eu la o compozitie cu 250 g faina pun 4 cartofi) si sunca/costita/carnat/bacon.
Se pun la fiert oua ,pt aceiasi cantitate de compozitie pun cam 4 oua.
Avem nevoie de castraveti murati cam 3-4 depinde de marime.
Radem cascaval.
Taiem toate ingredientele cubulete marunte.
Punem putina compozitie apoi presaram cascaval, iar putina compozitie deoarece porcusorii vin dati la cuptor iar cascavaul se va inmuia si va lega compozitia.
Pentru a impacheta porcusorii procedam la fel ca si la sarmale,nici prea multa compozitie sa nu se rupa clatita.
Dupa ce terminam porcusorii punem smantana si branza sarata rasa deasupra si ii dam la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porcusori Misicu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • andralore (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

    stiu ca poza nu e reusita, dar sunt deliciosi...urmatoarea data cand am sa fac am sa pun poze mai multe si ami reusite:d

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

    Bine ai venit in randul gustosilor ! Sant convinsa ca preparatul prezentat de tine , este foarte gustos, mi-am dat seama dupa descriere si continut.Pacat ca fotografia nu prea este reusita... Te asteptam si cu alte retete delicioase si neaparat cu fotografii mai multe, din timpul prepararii si mai clare, daca se poate. Pupici.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Faina
  • Oua
  • Lapte
  • Apa minerala
  • Amidon alimentar
  • Iaurt
  • Uleo
  • Cartofi
  • Sunca
  • Oua
  • Castraveti
  • Cascaval
  • Smantana
  • Branza
  • Castravete murat

Raporteaza reteta

Retete
de andralore
Prajitura barfitoare

Prajitura barfitoare

Mixezi:untul/margarina cu zahar, zahar vanililat,galbenusurile, faina, , praful de copt si laptele,

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Ochiul soacrei

Ochiul soacrei

Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul. Presari

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Oua umplute

Oua umplute

Se prajesc sunca si carnatul. Se taie marunt castravetele, gogosarul, sunca si carnatul. Dupa

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

andralore (Chef de cuisine)

stiu ca poza nu e reusita, dar sunt deliciosi...urmatoarea data cand am sa fac am sa pun poze mai multe si ami reusite:d

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele de vitel