Porcusori Misicu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Porcusori Misicu

Ingrediente

  • Faina
  • Oua
  • Lapte
  • Apa minerala
  • Amidon alimentar
  • Iaurt
  • Uleo
  • Cartofi
  • Sunca
  • Oua
  • Castraveti
  • Cascaval
  • Smantana
  • Branza
  • Castravete murat

Mod de preparare

Se prepara clatitele dupa urmatoarea reteta:

- faina,lapte si apa minerala, un borcan mic de iaurt,la 250 grame faina 2 oua si 2 linguri de amidon alimentar,ulei.Se amesteca ingredientele de preferabil cu batatorul de oua.Se pun faina, ouala si amidonul apoi laptele mestecand .Cand combinatia incepe sa ia forma unui aluat subtire, se bate cu batatorul pentru a avea clatite pufoase, astfel eliminam si cocoloasele.Se prajesc clatite.

Intr o tava unsa cu ulei se pun la copt cartofi(eu la o compozitie cu 250 g faina pun 4 cartofi) si sunca/costita/carnat/bacon.

Se pun la fiert oua ,pt aceiasi cantitate de compozitie pun cam 4 oua.

Avem nevoie de castraveti murati cam 3-4 depinde de marime.

Radem cascaval.

Taiem toate ingredientele cubulete marunte.

Punem putina compozitie apoi presaram cascaval, iar putina compozitie deoarece porcusorii vin dati la cuptor iar cascavaul se va inmuia si va lega compozitia.

Pentru a impacheta porcusorii procedam la fel ca si la sarmale,nici prea multa compozitie sa nu se rupa clatita.

Dupa ce terminam porcusorii punem smantana si branza sarata rasa deasupra si ii dam la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise