Porcusori Misicu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Porcusori Misicu

Ingrediente

  • Faina
  • Oua
  • Lapte
  • Apa minerala
  • Amidon alimentar
  • Iaurt
  • Uleo
  • Cartofi
  • Sunca
  • Oua
  • Castraveti
  • Cascaval
  • Smantana
  • Branza
  • Castravete murat

Mod de preparare

Se prepara clatitele dupa urmatoarea reteta:

- faina,lapte si apa minerala, un borcan mic de iaurt,la 250 grame faina 2 oua si 2 linguri de amidon alimentar,ulei.Se amesteca ingredientele de preferabil cu batatorul de oua.Se pun faina, ouala si amidonul apoi laptele mestecand .Cand combinatia incepe sa ia forma unui aluat subtire, se bate cu batatorul pentru a avea clatite pufoase, astfel eliminam si cocoloasele.Se prajesc clatite.

Intr o tava unsa cu ulei se pun la copt cartofi(eu la o compozitie cu 250 g faina pun 4 cartofi) si sunca/costita/carnat/bacon.

Se pun la fiert oua ,pt aceiasi cantitate de compozitie pun cam 4 oua.

Avem nevoie de castraveti murati cam 3-4 depinde de marime.

Radem cascaval.

Taiem toate ingredientele cubulete marunte.

Punem putina compozitie apoi presaram cascaval, iar putina compozitie deoarece porcusorii vin dati la cuptor iar cascavaul se va inmuia si va lega compozitia.

Pentru a impacheta porcusorii procedam la fel ca si la sarmale,nici prea multa compozitie sa nu se rupa clatita.

Dupa ce terminam porcusorii punem smantana si branza sarata rasa deasupra si ii dam la cuptor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni