autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Portocale umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
8 portocale,100g miez de nuca,4 albusuri,1 lingura miere,4 linguri zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cate un capacel la fiecare portocala si se scoate miezul,care se toaca marunt si se combina cu nuca macinata si mierea.Se umplu(pe trei sferturi,ptr. a avea loc si albusul) cu aceasta compozitie portocalele si se dau la cuptor ptr.15 minute.Se bat albusurile spuma cu zaharul pudra si se pune in fiecare fruct cate o lingurita de spuma.Se mai dau la cuptor inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere umplute cu portocale

Mere umplute cu portocale

Scoatem cotorul de la fiecare mar, le asezam intr-o cratita,in care pune folie de aluminiu, curatam

4 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
PORTOCALE UMPLUTE

PORTOCALE UMPLUTE

1. Se spala portocalele si li se taie un capac pentru a putea scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite. 2.

27 voturi    17 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 portocale,100g miez de nuca,4 albusuri,1 lingura miere,4 linguri zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Clatite cu gem si miez de nuca