autor:

stefijoita

» » Dulciuri diverse

portofele

Autor: stefijoita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 21 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefijoita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 21 decembrie 2010

Ingrediente
pentru blat:, -oua, -faina, -zahar, pentru umplutura:, -branza marunta dulce(sau branza normala dulce care se va da prin robot pentru a fi marunta), -zahar, -ou, -stafide, pentru prajire :ulei

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

preparare blat:
Se ia un castron si se amesteca ouale zaharul .Cand se obtine un fel de crema se aduga faina cat cuprinde.Se intinde cu(eu am folosit o sticla de bere din sticla)si se taie cu o cana.
preparare umplutura:
Se amesteca branza cu zaharul stafidele si oul.
Branza se pune in biljocul cerculuide blat facut cu cana apoi se da pe jumatate.Pentru a avea o forma mai ape tisanta se ia o furculita si de apasa pe margini.La sfarsit se prajesc .
Daca ti-a placut reteta noastra "portofele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

Portionam nuca de porc in patru bucati si crestam in fiecare cate un buzunar, cu ajutorul unui cutit

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Portofele cu branza dulce

Portofele cu branza dulce

Branza se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si struguri (un ciorchine). Aluatul (dupa ce s-a decongelat)

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • stefijoita

    stefijoita (Chef de cuisine):

    a fost cam la fel dar in loc de branza si stafide am considerat ca pot sa pun gem de prune.A iesit super si nu e greu.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru blat:
  • -oua
  • -faina
  • -zahar
  • pentru umplutura:
  • -branza marunta dulce(sau branza normala dulce care se va da prin robot pentru a fi marunta)
  • -zahar
  • -ou
  • -stafide
  • pentru prajire :ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Souffle de caise