portofele

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • pentru blat:
  • -oua
  • -faina
  • -zahar
  • pentru umplutura:
  • -branza marunta dulce(sau branza normala dulce care se va da prin robot pentru a fi marunta)
  • -zahar
  • -ou
  • -stafide
  • pentru prajire :ulei

Mod de preparare

preparare blat:

Se ia un castron si se amesteca ouale zaharul .Cand se obtine un fel de crema se aduga faina cat cuprinde.Se intinde cu(eu am folosit o sticla de bere din sticla)si se taie cu o cana.

preparare umplutura:

Se amesteca branza cu zaharul stafidele si oul.

Branza se pune in biljocul cerculuide blat facut cu cana apoi se da pe jumatate.Pentru a avea o forma mai ape tisanta se ia o furculita si de apasa pe margini.La sfarsit se prajesc .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise