autor:

deyutza

» » , Aperitive, Aperitive

Portofele cu ciuperci

Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 piept de pui, 6-7 ciuperci, 1 ceapa mica, 2 felii branza topita, 200 ml supa , 1 lingura unt, condimente, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in unt impreuna cu ciupercile curatate, spalate si taiate felii. Separat tai pieptul pe lung, bate bine ca pe snitele. Se aseaza pe fiecare bucata de carne cate o felie de branza topita, lingura de ciuperci, apoi se ruleaza usor si prinse cu o scubitoare sa nu se desfaca. Se pun in tava, se stropesc cu supa si se da la cuptor 30-40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne

Portofele cu ciuperci si carne

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin

15 voturi    12 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se

10 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 6-7 ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 2 felii branza topita
  • 200 ml supa
  • 1 lingura unt
  • condimente
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pasare