autor:

deyutza

» » , Aperitive, Aperitive

Portofele cu ciuperci

Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: deyutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 piept de pui, 6-7 ciuperci, 1 ceapa mica, 2 felii branza topita, 200 ml supa , 1 lingura unt, condimente, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in unt impreuna cu ciupercile curatate, spalate si taiate felii. Separat tai pieptul pe lung, bate bine ca pe snitele. Se aseaza pe fiecare bucata de carne cate o felie de branza topita, lingura de ciuperci, apoi se ruleaza usor si prinse cu o scubitoare sa nu se desfaca. Se pun in tava, se stropesc cu supa si se da la cuptor 30-40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne

Portofele cu ciuperci si carne

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin

15 voturi    12 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta de pui (kotopita)