autor:

tradaro

» » Aperitive

Portofele cu piept de pui

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:, 400 g faina, 150 ml apa, sare, , Pentru umplutura:, 300 g piept de pui tocata, 2 fire ceapa verde, 2 fire usturoi verde, 2 linguri masline fara samburi, frunze de spanac, sare, piper, sos de soia, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste un aluat de consistenta potrivita, i se de o forma rotunda, se inveleste intr-o panza umeda si se lasa 30 de minute sa se odihneasca.
Carnea taiata in bucati se perpeleste foarte putin in ulei incins cat sa-si schimbe culoarea, se scurge de ulei si se da prin masina de tocat.
Carnea tocata se amesteca cu frunzele de spanac verde, maslinele, ceapa si usturoiul taiate foarte marunt. Se pune sare si piper dupa gust.
Se ia din aluat mici bucatele si se intind dandu-le o forma rotunda cu un diametru de cca 10 cm. Pe jumatate din aluatul intins se pune din umplutura si se acopera cu jumatatea cealalta de aluat si se inchide bine prin presarea cu degetele pe margine.
Portofelele astfel preparate se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
Se servesc cu sos de soia amestecat cu smantana.

Se adauga si putin suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din carne tocata de vita

Drob din carne tocata de vita

Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pui si sunca

Ciuperci umplute cu pui si sunca

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete

23 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 400 g faina
  • 150 ml apa
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 300 g piept de pui tocata
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri masline fara samburi
  • frunze de spanac
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
CHIFTELUTE