Intr-un bol punem biscuitii, nuca si aromele. Spalam merele, le indepartam semintele le dam pe razatoarea mare si le punem in bol. Adaugam zaharul, 100g unt pe care l-am topit putin si omogenizam .
Luam pe rand cate o foaie de placinta, o ungem cu restul de unt topit, o pliem in doua, pe latime si punem cate o lingura de umplutura. Adaugam cate doua bucati de pepene din dulceata si inpachetam (vezi foto).
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou, presaram amestec nuca+zahar deasupra si le dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’.
Sant delicioase, atat calde cat si reci.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii