Se fac clatite cate doresti.
Pe ia clatita si pe fiecare se rade branza sau cascaval; apoi pe margine se pune o felie de parizer grosime cam 1 cm, pe parizer se aseaza ciupercile, apoi muraturile si chiar o felie de cascaval. Se impatura astfel:Se aduce partea superioara peste cea cu parizer, se mai rade putina branza, apoi se impatura si lateralele. In final trebuie sa arate ca un triunghi.
Dupa ce avem toate clatitele impaturate, se dau prin faina si prin oua batute bine (ca la snitel) si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se pot consuma si calde si reci, cu garnitura sau fara.
De asemenea in loc de parizer se poate folosi chiar si sunca.
Peste felia de cascaval sau chiar peste branza rasa se poate stropi cu putin ketchup.
Portofelul se preteaza la o diversitate de gusturi.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii