Se fac clatite cate doresti.
Pe ia clatita si pe fiecare se rade branza sau cascaval; apoi pe margine se pune o felie de parizer grosime cam 1 cm, pe parizer se aseaza ciupercile, apoi muraturile si chiar o felie de cascaval. Se impatura astfel:Se aduce partea superioara peste cea cu parizer, se mai rade putina branza, apoi se impatura si lateralele. In final trebuie sa arate ca un triunghi.
Dupa ce avem toate clatitele impaturate, se dau prin faina si prin oua batute bine (ca la snitel) si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se pot consuma si calde si reci, cu garnitura sau fara.
De asemenea in loc de parizer se poate folosi chiar si sunca.
Peste felia de cascaval sau chiar peste branza rasa se poate stropi cu putin ketchup.
Portofelul se preteaza la o diversitate de gusturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii