Portofele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • oua
  • parizer indicat ruda cu circumferinta mica
  • branza sau cascaval
  • ciuperci la conserva
  • castraveti sau gogosari murati

Mod de preparare

Se fac clatite cate doresti.

Pe ia clatita si pe fiecare se rade branza sau cascaval; apoi pe margine se pune o felie de parizer grosime cam 1 cm, pe parizer se aseaza ciupercile, apoi muraturile si chiar o felie de cascaval. Se impatura astfel:Se aduce partea superioara peste cea cu parizer, se mai rade putina branza, apoi se impatura si lateralele. In final trebuie sa arate ca un triunghi.

Dupa ce avem toate clatitele impaturate, se dau prin faina si prin oua batute bine (ca la snitel) si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.

Se pot consuma si calde si reci, cu garnitura sau fara.

De asemenea in loc de parizer se poate folosi chiar si sunca.

Peste felia de cascaval sau chiar peste branza rasa se poate stropi cu putin ketchup.

Portofelul se preteaza la o diversitate de gusturi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise