Se incalzeste cuptorul la 190°C. Într-o cratita
mare, se incinge uleiul la foc potrivit. Se pune
usturoiul si se caleste 10 secunde. Se adauga
ciupercile si se calesc, amestecând des, 3 minute
sau pâna sunt fragede. Se adauga varza, si se mai
calesc, amestecând, 5 minute.
Într-un castronel, se toarna laptele, sarea si
ardelul Cayenne in faina si se amesteca pâna se
uniformizeaza
Amestecul de lapte se toarna peste varza; se
fierbe, amestecând des, 3-5 minute sau pâna când
sosul se Îngroasa putin si este ca o crema. Se
adauga porumbul. Se la de pe foc si se pune brânza
SI se amesteca pâna când se topeste.
Se aranjeaza 5 jumatati de tortil/a pe fundul unuI
vas transparent de copt cu diametrul de 23 cm.
Deasupra se pune jumatate din amestecul cu varza,
apoi restul de tortillas si restul de amestec cu varza.
Se coace 25 de minute sau pâna face basicute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii