autor:

Fara foto

» » Aperitive

Porumb crocant

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici, 8 bete pentru frigarui, 25 g unt, 1 ceapa mica, decojita si taiata marunt, jumatate de ardei rosu, curatat de seminte si taiat marunt, 50 g unt suc proaspat de portocale, jumatate de lingurita de condimente uscate

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se fierbe porumbul timp de 10 minute pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, se prepara sosul. Se topeste untul intr-o cratita mica si se adauga ceapa taiata, ardeiul si mirodeniile. Se calesc 2-3 minute.
3. Se adauga untul de arahide si sucul de portocale. Se incalzeste putin pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc.
4. Se taie stiuletii mai mari de porumb in jumatate si sa introduca la fiecare capat cate un bat de frigaruie. Se toarna putin sos deasupra porumbului.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu mazare

Tarta cu mazare

1.Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Gustare etajata

Gustare etajata

1)Tai fiecare felie de paine in 4 si le frigi pe tabla sau la cuptor, tai rosia cubulete, o treci

4 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici
  • 8 bete pentru frigarui
  • 25 g unt
  • 1 ceapa mica
  • decojita si taiata marunt
  • jumatate de ardei rosu
  • curatat de seminte si taiat marunt
  • 50 g unt suc proaspat de portocale
  • jumatate de lingurita de condimente uscate

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CHEC APERITIV