autor:

Fara foto

» » Aperitive

Porumb crocant

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici, 8 bete pentru frigarui, 25 g unt, 1 ceapa mica, decojita si taiata marunt, jumatate de ardei rosu, curatat de seminte si taiat marunt, 50 g unt suc proaspat de portocale, jumatate de lingurita de condimente uscate

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se fierbe porumbul timp de 10 minute pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, se prepara sosul. Se topeste untul intr-o cratita mica si se adauga ceapa taiata, ardeiul si mirodeniile. Se calesc 2-3 minute.
3. Se adauga untul de arahide si sucul de portocale. Se incalzeste putin pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc.
4. Se taie stiuletii mai mari de porumb in jumatate si sa introduca la fiecare capat cate un bat de frigaruie. Se toarna putin sos deasupra porumbului.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete cu chimen

Salata de vinete cu chimen

Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa

6 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici
  • 8 bete pentru frigarui
  • 25 g unt
  • 1 ceapa mica
  • decojita si taiata marunt
  • jumatate de ardei rosu
  • curatat de seminte si taiat marunt
  • 50 g unt suc proaspat de portocale
  • jumatate de lingurita de condimente uscate

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide