autor:

Fara foto

» » Aperitive

Porumb crocant

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici, 8 bete pentru frigarui, 25 g unt, 1 ceapa mica, decojita si taiata marunt, jumatate de ardei rosu, curatat de seminte si taiat marunt, 50 g unt suc proaspat de portocale, jumatate de lingurita de condimente uscate

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se fierbe porumbul timp de 10 minute pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, se prepara sosul. Se topeste untul intr-o cratita mica si se adauga ceapa taiata, ardeiul si mirodeniile. Se calesc 2-3 minute.
3. Se adauga untul de arahide si sucul de portocale. Se incalzeste putin pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc.
4. Se taie stiuletii mai mari de porumb in jumatate si sa introduca la fiecare capat cate un bat de frigaruie. Se toarna putin sos deasupra porumbului.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu ceapa

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Iahnie de fasole ca la mama acasă

Iahnie de fasole ca la mama acasă

Modul de preparare: Dacă fasolea nu are impurităţi, o spălăm şi o punem la fiert într-o oală

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici
  • 8 bete pentru frigarui
  • 25 g unt
  • 1 ceapa mica
  • decojita si taiata marunt
  • jumatate de ardei rosu
  • curatat de seminte si taiat marunt
  • 50 g unt suc proaspat de portocale
  • jumatate de lingurita de condimente uscate

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Vinete la cuptor