autor:

Fara foto

» » Aperitive

Porumb crocant

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici, 8 bete pentru frigarui, 25 g unt, 1 ceapa mica, decojita si taiata marunt, jumatate de ardei rosu, curatat de seminte si taiat marunt, 50 g unt suc proaspat de portocale, jumatate de lingurita de condimente uscate

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se fierbe porumbul timp de 10 minute pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, se prepara sosul. Se topeste untul intr-o cratita mica si se adauga ceapa taiata, ardeiul si mirodeniile. Se calesc 2-3 minute.
3. Se adauga untul de arahide si sucul de portocale. Se incalzeste putin pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc.
4. Se taie stiuletii mai mari de porumb in jumatate si sa introduca la fiecare capat cate un bat de frigaruie. Se toarna putin sos deasupra porumbului.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete, de vara, fara maioneza

Salata de vinete, de vara, fara maioneza

Se coc vinetele, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca marunt. Se toaca cele 3 cepe si usturoiul,

10 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci  cu cascaval

Ciuperci cu cascaval

-se scot coditele de la ciuperci,se spala bine palariile, se pun la scurs. -cascavalul se taie cubulete -patrunjelul

4 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 stiuleti mari de porumb sau 4 stiuleti mici
  • 8 bete pentru frigarui
  • 25 g unt
  • 1 ceapa mica
  • decojita si taiata marunt
  • jumatate de ardei rosu
  • curatat de seminte si taiat marunt
  • 50 g unt suc proaspat de portocale
  • jumatate de lingurita de condimente uscate

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.