1. Se fierbe porumbul timp de 10 minute pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, se prepara sosul. Se topeste untul intr-o cratita mica si se adauga ceapa taiata, ardeiul si mirodeniile. Se calesc 2-3 minute.
3. Se adauga untul de arahide si sucul de portocale. Se incalzeste putin pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc.
4. Se taie stiuletii mai mari de porumb in jumatate si sa introduca la fiecare capat cate un bat de frigaruie. Se toarna putin sos deasupra porumbului.
Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii