autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:, 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza, 2 linguri smantana, 2 linguri porumb din conserva, pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud, 2 lingurite mustar, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune porumbul din conserva la scurs intro sita fara sa se spele, pe urma se taie sunca marunt si se adauga langa porumb. Se prepara maioneza(1 galbenus crud + putin mustar+ulei), care se amesteca cu smantana. Puteti folosi si maioneza din comert. Se amesteca toate ingredientele impreuna si se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de porc

Pate de ficat de porc

Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina

62 voturi    16 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Crochete de bechamel

Crochete de bechamel

Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se

14 voturi    14 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    O bunatate...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Interesanta reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Rapid si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:
  • 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri porumb din conserva
  • pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud
  • 2 lingurite mustar
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob