Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009
Ingrediente
La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:, 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza, 2 linguri smantana, 2 linguri porumb din conserva, pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud, 2 lingurite mustar, ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se pune porumbul din conserva la scurs intro sita fara sa se spele, pe urma se taie sunca marunt si se adauga langa porumb. Se prepara maioneza(1 galbenus crud + putin mustar+ulei), care se amesteca cu smantana. Puteti folosi si maioneza din comert. Se amesteca toate ingredientele impreuna si se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009
O bunatate...