autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:, 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza, 2 linguri smantana, 2 linguri porumb din conserva, pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud, 2 lingurite mustar, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune porumbul din conserva la scurs intro sita fara sa se spele, pe urma se taie sunca marunt si se adauga langa porumb. Se prepara maioneza(1 galbenus crud + putin mustar+ulei), care se amesteca cu smantana. Puteti folosi si maioneza din comert. Se amesteca toate ingredientele impreuna si se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust. Fiecare bucata de

20 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Aperitiv

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    O bunatate...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Interesanta reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Rapid si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:
  • 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri porumb din conserva
  • pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud
  • 2 lingurite mustar
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob de miel