Se pune porumbul din conserva la scurs intro sita fara sa se spele, pe urma se taie sunca marunt si se adauga langa porumb. Se prepara maioneza(1 galbenus crud + putin mustar+ulei), care se amesteca cu smantana. Puteti folosi si maioneza din comert. Se amesteca toate ingredientele impreuna si se orneaza cu patrunjel verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii