autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:, 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza, 2 linguri smantana, 2 linguri porumb din conserva, pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud, 2 lingurite mustar, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune porumbul din conserva la scurs intro sita fara sa se spele, pe urma se taie sunca marunt si se adauga langa porumb. Se prepara maioneza(1 galbenus crud + putin mustar+ulei), care se amesteca cu smantana. Puteti folosi si maioneza din comert. Se amesteca toate ingredientele impreuna si se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMB CU SUNCA SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    O bunatate...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Interesanta reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Rapid si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • La aceasta reteta utilizam ingrediente dupa necesitate. Daca familia are mai multi membrii cantitatile vor fi mai mari. Pt o portie eu folosesc asa:
  • 150 g sunca tăiată mărunt 2 linguri maioneza
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri porumb din conserva
  • pătrunjel verde. Pt maioneza: 1 galbenus crud
  • 2 lingurite mustar
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de porc cu spanac